HomeOns verhaal

>Hello, World! Ik ben Bas.

Na mijn studie Strategic Product Design aan de TU Delft koos ik voor Accenture. Leuke uitdaging bij veel multinationals in binnen- en buitenland en op de vrijdag landen op de Zuidas. Thuis was de Archipelbuurt in Den Haag voor mij, comfortabel in de gezellige Bankastraat.

En zo ging een aantal jaar voorbij, voordat ik vader werd van een kleine meid. Een kleine meid waar ik oneindig veel van hield en waarvoor ik het allerbeste wilde, voor haar en haar ontwikkeling. Inmiddels is mijn dochter vijf en ben ik vader van drie waanzinnig leuke kinderen. Ik ben intensief betrokken bij de opvoeding van mijn kinderen en maak van heel dichtbij mee hoe snel kinderen opgroeien en zich ontwikkelen, zeker als ze de juiste aandacht en ondersteuning krijgen.

Meer meisjes in de tech

Ik ervaar het huidige aanbod voor meisjes om zich met tech bezig te houden als een groot gebrek. Daarom wil ik mijn achtergrond als ingenieur, concept designer en IT consultant inzetten om deze ontwikkeling bij jonge meisjes te helpen stimuleren. Mijn droom is dat mijn dochters opgroeien in een wereld waarin ze hun eigen keuzes mogen maken vanuit hun intrinsieke kracht, en kiezen voor tech net zo cool is als opera zangeres worden. En dat dit platform een bijdrage mag leveren aan die wereld. En helemaal bonus zou ik het vinden als we hiermee samen onze plastic footprint verkleinen.

Ik hoor graag van je!

Wil je meer weten over wat ik precies doe, heb je een idee dat je met me wil delen, of wil je gewoon iets kwijt? Neem vooral contact met me op!

Contact opnemen